ATTENTION: KHAS UNTUK YANG NAK TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN PROVEN METHOD!

TURUNKAN BERAT BADAN
DALAM 21-HARI DENGAN BANTUAN
'ADVICE LICENSED DIETITIAN'
DENGAN BERKESAN & SELAMAT

Pengalaman sendiri mencuba pelbagai produk…

Dari tahun lalu, saya ada masalah kesihatan di mana saya ada masalah Gerd.

Saya kena jaga makan sebab masalah tersebut. Saya ambil inisiatif sendiri turunkan berat badan.

Saya stop makan nasi..

Saya tak makan nasi bukan sebab nasi tu buat kita gemuk, tapi itu adalah cara saya set otak saya untuk tak makan berlebihan.

Tapi tak menjadi pun…
Macam-macam Teknik diet saya dah cuba

Paleo
Intermittent fasting
Suku-suku separuh
Low carb
Low fat

Awak sebut je, saya dah try semua…
Pil kurus apa je saya tak makan
Lepas stop pil kurus, badan naik mendadak
Ada orang kata, saya ni “gemuk air
Makan terlebih sikit je, confirm badan naik

Tapi lepas saya consume Dmagia Diet ni
Selera makan makin terkawal
Minum 1 sachet, kenyang hingga 4 jam pula tu

Dengan bantuan pakar pemakanan yang mereka sediakan
Mereka bantu saya dari segi

Pemakanan, menu masakan, menu diet, cara pengambilan air, dan banyak lagi secara terperinci mengikut berat badan saya sendiri.

Alhamdulillah…

Apa yang saya impikan selama ni bukan lah angan-angan. 
Saya pun tak pernah terbayang,
Lengan yang dulu gelebeh, kini dah secekak je
Peha pun dah tak bergesel
Double chin masih ada sedikit
Tapi better daripada dulu.
Saya nasihatkan abang akak yang baca penulisan saya ni
Berikan Dmagia ni peluang untuk bantu abang akak

Dengan bantuan pakar pemakanan & nutritionist mereka
Dan produk Meal Replacement mereka

InshaAllah dapat selesaikan masalah abang akak dengan berkesan.

Sekian, Hany

Memperkenalkan DMAGIA DietMealz

Dmagia DietMealz merupakan Meal Replacement (Makanan Tambahan) yang akan membuatkan anda sentiasa kenyang dan bertenaga lantas membantu anda menurunkan berat badan dengan efektif!

Apa Kandungan Dmagia Diet?

Green Tea

Pengambilan teh hijau secara berterusan yang tinggi catechins menyebabkan penurunan lemak badan dan tahap kolesterol LDL, menyumbang kepada penurunan risiko obesiti dan penyakit kardiovaskular.

Guarana

Menghilangkan rasa lapar, Merendahkan kolesterol dan asid lemak, Memperbaiki system penghadaman

Garnicia Cambogia

Meningkatkan pengoksidaan lemak sambil mengurangkan lipogenesis de novo dan pengurangan spektrum gen yang berkaitan dengan obesiti.

White Kidney Bean

Mengurangkan glisemia dan penyerapan kalori dengan mencegah atau melambatkan pencernaan karbohidrat kompleks yang membawa kepada rasa kenyang yang lebih lama dan penggunaan lemak sebagai tenaga.

Keunikan Program Diet Kami

Setiap wang yang dilaburkan, kami pastikan ia benar-benar berbaloi. Dietitian kami akan pantau progress diet anda SETIAP hari!

Apa Kata Pelanggan Kami?

Ini bukti peserta yang berjaya turunkan berat badan di dalam group coaching kami.

Puan Rohaya 35

“Diet Coaching memang terbaik, kalau diet sorang2 mesti asyik Cheat Day jer”

Puan Zihan 36

“1st Time consume produk di pantau oleh Pakar Detitian.. highly recommended”

Puan Fatimah 42

“1st time diet kali ni berbaloi sbb di bantu oleh Pakar Dietitian dan diet lebih berdisiplin 

Puan Jamiyah 32

“Banyak Inch loss di bhagian pinggang, dan badan dah rasa ringan, baru 14 hari.”

Puan Rozi 46

“Semakin semangat nk dapatkan berat ideal bila ada penurunan dan dapat nasihat dari Pakar Dietitian.”

Puan Eli 30

“Terasa di hargai bila beli produk Dmagia ni sbb Pakar Dietitian betul2 bantu saya”

 

Hasil Dari Group Coaching Setiap Hari

Testimoni Terkini

Anda boleh lihat hasilnya dari mereka yang telah mencuba Dmagia

UPDATE TESTIMONI

Lihat Testimoni Lebih 1000 pelanggan kami di Telegram

Lebih 100 ribu kotak telah di consume oleh pelanggan-pelanggan kami.

TEMPAH SEKARANG

Basic

Program Diet 7 Hari
RM 120
  • 1 Kotak Diet Mealz
  • Free Menu Diet
  • Free Menu Masakan
  • Free Nutrisi Lengkap
  • Group Coaching
  • Shaker

Standard

Program Diet 14 Hari
RM 240
  • 2 Kotak Diet Mealz
  • Free Menu Diet
  • Free Menu Masakan
  • Free Nutrisi Lengkap
  • Group Coaching Dietitian
  • Free Shaker
Hot Sales

Serious

Program Diet 21 Hari
RM 360
  • 3 Kotak Diet Mealz
  • Free Menu Diet
  • Free Menu Masakan
  • Free Nutrisi Lengkap
  • Group Coaching Dietitian & Nutritionist
  • Free Shaker
PRO

Sila buat pilihan bijak

Product
Quantity
Price
Pakej Serious
Pakej 3 Minggu - 3 Kotak Dietmealz
Free Diet Coaching Bernilai RM897
RM342.00
Pakej 2 Minggu - 2 Kotak DietMealz
RM228.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
RO - Pakej 3 Minggu - 3 Kotak Dietmealz (1 Strawberry & 1 Chocolate & 1 Banana)  × 1
RM342.00
 
Subtotal RM342.00
SELF PICKUP
Shipping
  • DMAGIA SDN BHD
    No 4, Blok E, Jalan Saujana Indah 9 Taman Perindustrian Saujana Indah Shah Alam Selangor 40150

    RO - Pakej 3 Minggu - 3 Kotak Dietmealz (1 Strawberry & 1 Chocolate & 1 Banana) × 1

Total RM342.00
  • Pay using your preferred online banking channel.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Soalan Lazim

Boleh tiada masalah.

Ambil buah sebab buah ada gula yang semula jadi. Jadi boleh menghilangkan rasa craving terhadap gula. Ambil lah dalam portion yang betul.

Sahur : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma ( boleh tambah 1 keping roti wholemeal + peanut butter / tuna jika berat melebihi 70kg ) , Air kosong 800ml – 1L

Berbuka : 1 sachet Dietmealz + 2 kurma , 1 mangkuk kecil buah, Air kosong 800ml – 1L

Moreh ( 9-9.30 malam ) : hidangan suku suku separuh makanan sihat ( jika masih kenyang, kecilkan portion tapi jangan skip ya ) , Air kosong 800ml -1L

Semasa ambil Dietmealz boleh tambah wholemeal bread + telur / tuna / peanut butter / jam tanpa gula / buah . Digalakkan bancuh dietmealz bersama susu soya / almond milk tanpa gula . Semasa lunch , sama seperti orang biasa cuma portion lebih besar sikit dan ambil Calcium secukupnya. Breastfeeding mom nak kurus kena bagi anak menyusu dengan kerap kerana ia boleh menurunkan berat badan ibu. Senaman jangan lupa.

Boleh tetapi pastikan NO sugar ya atau ambil ja black coffee.

Ambil 1 sachet sahaja sehari dan boleh ambil pada bila-bila masa. Ikut kesesuaian jadual kita. Sebagai contoh kalau selesa untuk membuang pagi, ambil la Dietcleanz pada sebelah malam. Pengambilan DietCleanz sangat membantu penurunan berat yang cepat. Jika obese memang anda disaran untuk mengambil Dietcleanz setiap hari. 

Jika berbentuk kapsul boleh makan. Jika berbentuk liquid jangan makan kerana biasanya mengandungi kadar gula sangat tinggi kerana pengilang mahu cover rasa pahit herba

Hanya gula natural seperti stevia dan lakanto (monk fruit extract) dibenarkan. Itu pun ambik sikit je ya .

Boleh ambil WHOLEMEAL PASTA, WHOLEMEAL BREAD, WHOLEMEAL WRAP. JANGAN SESEKALI AMBIK MEE & KUEW TEYEW.

Ibu mengandung BMI normal tidak digalakkan mengambil Dietmealz. Walaubagaimanapun jika BMI melebihi 27 dan dinasihatkan mengawal berat oleh Dr, anda dinasihatkan tidak mengambil Dietmealz pada 6 bulan pertama kehamilan kerana dikhuatiri ibu berasa kenyang dan tidak mahu mengambil makanan yang seterusnya mengganggu bekalan nutrisi kepada bayi. 

Note: This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.