EAT HEALTHY, LOOKING GOOD, FEEL GREAT

Tahniah & Selamat Datang ke DMAGIA

Terima kasih kerana telah memilih DMAGIA untuk membantu anda menurunkan berat badan dan menjadi lebih sihat. Baru 2 tahun di pasaran, beribu-ribu pengguna telah berjaya menurunkan berat badan dengan bantuan pakar pemakanan bertauliah kami.

Siapa DMAGIA

DMAGIA adalah sebuah syarikat yang memasarkan pelbagai jenis produk nutrisi premium khususnya produk produk pengurusan berat badan. DMAGIA mempunyai misi untuk menambah baik tabiat pemakanan masyarakat di seluruh dunia dengan produk pemakanan yang lazat yang  disokong sains perubatan untuk membantu orang ramai mendapatkan keseimbangan pemakanan sihat yang betul.

Di DMAGIA kami percaya bahawa  mengekalkan kesihatan yang baik melalui pemakanan makanan tambahan berkualiti adalah pelaburan terbesar yang boleh anda lakukan kerana tanpanya banyak perkara dalam kehidupan menjadi mustahil untuk mengekalkan kesihatan yang baik adalah pelaburan terbesar yang boleh anda lakukan kerana tanpanya banyak perkara dalam hidup menjadi mustahil apabila kesihatan merosot.

Kata-kata Pengasas DMAGIA

Selamat datang ke DMAGIA. Kami sangat teruja kerana anda telah memilih DMAGIA. Ini adalah masa yang tepat untuk anda memilih jenama yang lebih dipercayai dan bersama sama kami memerangi obesiti, mempromosi proses penuaan yang sihat serta menangani kos penjagaan kesihatan yang semakin meningkat. Ketahuilah bahawa kami mempunyai pasukan kakitangan yang menakjubkan di  DMAGIA di seluruh Malaysia dan mereka cukup bersemangat untuk membantu pengguna mencapai impian kesihatan masing masing. Program DMAGIA dengan produk yang berkualiti, pasukan pakar Dietetik dan penasihat nutritisi yang bertauliah akan sentiasa memberi dan sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan dalam penjalanan diet anda ini, kami menyediakan pasukan sokongan yang didedikasikan untuk sentiasa membantu anda. Sekali lagi kami mengalu alukan anda ke DMAGIA. Semoga anda dapat menjalani kehidupan dengan gaya hidup yang lebih sihat dan lebih aktif bersama DMAGIA.

DMAGIA, Creating Healthier Lives

Nik Juzailah Juhari
Pengasas / CEO DMAGIA Sdn Bhd

Pakar Rundingan Dietetik dan Nutrisi

Program Dmagia Diet dikaji, dibangunkan dan dijalankan dengan terperinci oleh pasukan dietitian dan pakar nutrisi yang bertauliah bagi memastikan pengguna mendapat ilmu yang betul serta dapat menurunkan berat secara selamat dan berkesan. Pasukan dietitian dan pakar nutrisi kami akan mengadakan kelas secara maya untuk memberikan rundingan pemakanan dan kesihatan, sokongan moral, nasihat dan motivasi yang tepat, satu-satunya perkara penting yang anda perlukan dalam perjalanan mencapai berat idaman dan tubuh yang lebih sihat.

"Mulakan perjalanan Diet Sihat anda hari ini dengan program DMAGIA DIET. Rahsia Zulin Aziz & beribu pelanggan kami. kurangkan berat dadan 10KG – 30KG dalam tempoh 3 Bulan."

Daftar DMAGIA MEMBER sekarang untuk mendapatkan penjimatan yang lebih